Cautare

406 de rezultate pentru "droguri la mioveni" (6.87 secunde)
Mihai Iosif CS Mioveni: Ducan - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, M. Panait, L. Dumitriu, Burnea - Buziuc, Blanaru, B.
Rapidistii au recunoscut la final ca nu au facut un meci bun impotriva celor de la Mioveni, incheiat 1-1.
Meciul Rapid - CS Mioveni, din runda a 17-a a Ligii 1, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, la finalul unui meci extrem de spectaculos.
CS Mioveni: Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur - Oancea, Panait, Dumitriu, Burnea - Blanaru, Rusu, Buziuc Rezerve: I. Popescu, D.
Jucam astazi in Cupa Romaniei la Mioveni, cu Dacia! ... Sa raminem cu el, apoi scepticii sa-si puna cenusa in cap, asa cum a facut Eugen Barbu dupa meciul reusit al lui Camataru la Lisabona (turul cu Benfica, 1983), „Ne-ai invins, Adriane!“.
Gheorghe Hagi a fost asaltat la finalul partidei CS Mioveni - farul (1-1) de copii care au dorit sa isi faca fotografii cu antrenorul Farului.
Ion Georgescu, primarul din Mioveni, a fost agresat de un interlop, chiar in cladirea Primariei. ... La audieri, barbatii au spus ca sunt nevinovati.
Cristiano Bergodi CS MIOVENI: I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Radescu, Lixandru, Dumitriu, Serbanica - Sanoh, B. Rusu, Buziuc REZERVE:
CS Mioveni a castigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Targoviste, scor 1-0, in etapa a doua din play-out-ul Ligii 1, in direct pe Digi Sport 1.
CFR Cluj s-a impus la limita in partida cu "lanterna rosie" CS Mioveni, scor 1-0, la capatul unui meci in care ardelenii au solicitat cel putin doua lovituri de pedeapsa.
FCSB l-a prezentat pe David Miculescu, fostul jucator de la UTA Arad. Atacantul a ajuns la echipa finantata de Gigi Becali in schimbul a 1.7 milioane de euro. ... Bogdan Rusu, atacant la CS Mioveni.
Chindia Targoviste s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Mioveni, iar echipa lui Toni Petrea este pe locul 12 in Superliga. CS Mioveni se mentine pe ultimul loc.
Superliga, play-out, etapa a 3-a Petrolul Ploiesti - CS Mioveni 2-0 (2-0) Au marcat: Budescu 10, Jair 24
Directorul Agentiei Nationale Antidrog, chestor de politie Sorin Oprea, si inspectorul general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, au semnat un protocolul de colaborare pentru perioada 2013 - 2017, care are ca obiect desfasurarea de programe, proiecte si activitati comune pentru realizarea scopului si obiectivelor Strategiei Nationale Antidrog si ale Planurilor de actiune in domeniul reducerii cererii de droguri.
Defectele congenitale de cord sunt afectiuni cardiace care apar de la nastere. Denumirea de congenital se refera la faptul ca problemele cardiace apar inainte de nastere sau la nastere. Majoritatea defectelor congenitale de cord afecteaza circulatia sangelui la nivelul inimii sau vaselor care hranesc inima.
Potrivit raportului anual al Parchetului National Antimafie (DNA), retelele criminale rusesti, ucrainene, chineze, bulgare si nord-africane au ajuns sa domine sectoare intregi din afacerile ilicite din Italia, desfasurand activitati legate de trafic de droguri, prostitutie, trafic de persoane (in special minori si femei), falsificare de acte, extorcari, sechestrare de persoane si chiar preluarea controlului asupra parcarilor de microbuze care fac legatura dintre Italia si tarile de origine ale acestor bande criminale.
Suntem siguri ca nu exista foarte multi romani care stiu ce rezerve de petrol si gaze naturale mai are Romania, care ne este datoria externa, rezervele de valuta si aur, balanta de cont curent (adica diferenta dintre cat am cheltuit pe importuri si cat am incasat din exporturi), cati kilometri de conducte de gaz si petrol avem, cate vapoare mai are flota oficiala a statului roman sau cat de importanti suntem pentru marile retele de trafic de droguri.
Sotia ministrului sud-african pentru informatii este suspectata de implicare in trafic cu droguri. Sheryl Cwele este suspectata de legaturi cu o mama de familie sud-africana Tessa Beetge arestata in iunie 2008 in Brazilia avand in posesie cocaina in valoare de trei milioane de dolari.
Aici intra activitati ilegale precum evaziunea fiscala, bani obtinuti din piratarea jocurilor pe calculator, din traficul cu fiinte umane si cu droguri. ... corporatiile internationale implicate in fraude, guverne corupte si politicienii acestora care accepta mita, membri ai crimei organizate care fac comert ilicit cu droguri si teroristii.
Tot mai multi oameni incearca sa se lase de FACEBOOK, insa putini reusesc Un nou studiu al celor de la Pew Research Center a ajuns la o concluzie uimitoare, oamenii incearca sa se lase de Facebook si le este la fel de greu ca renuntarea la droguri sau alcool.
google-analytics.com